BAŞKAN YILMAZ: MALATYALILAR İÇİN BİRÇOK PLAN VE PROJEMİZ VAR!

.


YEREL 6.04.2022 02:25:00 0
BAŞKAN YILMAZ: MALATYALILAR İÇİN BİRÇOK PLAN VE PROJEMİZ VAR!


İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya gündemini değerlendirdi. Malatya'nın kalkınmasıyla ilgili birçok plan ve projelerinin olduğunu belirten Başkan Yılmaz, " Malatya'da halk İYİ Parti'ye çok güveniyor"dedi.

"HALK İYİ'LERE ÇOK GÜVENİYOR"

Henüz yeni kurulan bir partiye göre büyük bir oy potansiyeline sahip olduklarını belirten Başkan Yılmaz, " İYİ Parti 25 Ekim 2017 yılından beri Türkiye'ye hizmet ediyor. Vatandaşların refahı, huzuru, güvenliği, kişisel hakları için gece, gündüz, kar, kış demeden özveriyle çalışıyor. Ben de bu partinin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bu yüzden de Malatya İl Başkanı olarak Malatyalılarımızın saadeti için durmadan çalışıyorum. Yeni kurulmuş bir partiye göre Malatya'da büyük bir oy kitlemiz var. Hatta bazı köylerde iktidar partisinin oy oranını bile gölgede bırakıyoruz. Vatandaş artık iktidarın işlevsizliğini çok iyi anlamış durumda bu yüzden de tamamıyla bize güveniyorlar. Çünkü bizim vaatlerimiz realist vaatler. Olmayacak hiçbir şeyi halka anlatmıyoruz. Yapacağız dediğimiz her vaati gerçekleştirmek için sabırsızlıkla bekliyoruz"ifadelerini kullandı.

"MALATYA'YA İYİLER GELECEK"

Malatya için birçok projesi olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Bu göreve bile isteye geldim. Çünkü vatandaşlarımızın ne kadar çaresiz bir durumda olduğunu görüyorum. Ve bu düzeni yeniden inşâ etmek için çok çabalıyorum. Malatya halkı artık bitkin durumda bunun yegane sebebi de iktidar. Çünkü Malatyalılar ekonomik sıkıntıyı had safhada yaşıyor. Bakınız Malatya'da 8 milyon ilk ve orta okul talebesi var. Bu çocukların yarısından fazlası okula aç gidiyor. Ailelerin durumu yok, inanın ekmek alabilecek paraları dahi yok. İktidar bunları görmezden geliyor ama biz asla gelmiyoruz. Bu çocuklarımız için de projelerimiz var. Esnafla anlaşacağız ve o çocukların hepsine sabah, öğle olarak beslenme yardımı yapacağız. Çocukları açlığa, sefalete terk etmeyeceğiz. Aynı durum çiftçiler için de geçerli. Malatya demek kayısı diyarı demek. Ama malesef ki üreticiler iktidarın zorlamaları, zamları, yanlış politikaları sebebiyle üretimi durdurmuş vaziyette. Çiftçiler için de birçok projemiz var. Onların toprağa küsmesine asla izin vermeyeceğiz. Malatyamıza yeniden bolluk bereket getireceğiz. Malatyalı esnafımıza yeniden İYİ Parti olarak bizler can vereceğiz. Biz biliyoruz ki ilk seçimde işin ehli göreve gelecek. Malatya'da kötüler gidecek İYİ'ler gelecek"şeklinde konuştu.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA