Başkan Hüseyin Özcan Nefesimiz Kesilmesin !

.


CHP 24.06.2022 14:27:00 0
Başkan Hüseyin Özcan Nefesimiz Kesilmesin !

Başkan Özcan, "Geçen Yıldan Ders Alınmamış" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına ilişkin konuştu. Başkan Özcan, "Geçtiğimiz yıl yaşananları bu yıl tekrarlamayalım. Nefesimiz kesilmesin"dedi.


Muğla'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Ekipler, havadan ve karadan söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 250 hektarlık bir alanda devam eden orman yangınına havadan 20 helikopter ve 14 uçak, karadan ise 688’i Orman personeli olmak üzere toplam Bin 480 personel katılıyor. Rüzgarın şiddetinin dün geceye oranla düşmesi nedeniyle alevlerin ilerlemesi kısmen durdu.

Çıkan yangına ilişkin konuşan CHP Ula ilçe başkanı Hüseyin Özcan, "havaların ısınmasıyla birlikte ne yazık ki geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yangın haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Ormanlarımız yanıyor. Oyleki geçen yıl yaşananlardan kimse ders almamış. Hükümet yine yangının bu kadar büyümesine engel olamadı. Nefesimiz, ağaclarımız, ormanlarımız yine kül oldu. Biz CHP örgütü olarak yangıni yakından takip ediyoruz. Elimizden ne gelirse yapmak için hazırız. Yine zamanında alınmayan önlemler nedeni ile aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Tüm Muğla halkına büyük geçmiş olsun diyorum" dedi.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA