Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yoğun saha temaslarını sürdüren Başkan Şerifoğulları bu kapsamda, Yıldızbağları, Esentepe, Zafran ve Yeni Mahalle'yi ziyaret etti.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nın Zafran Mahallesi sınırlarında devam eden yeni bulvar düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Şerifoğulları, "Burası tamamlandığında bölgenin trafik aksını güçlendireceğine, ulaşım güvenliği ile konforunu artıracağını ve Elazığ'ımıza önemli katkılar sunacağına inanıyoruz" dedi.
Başkan Şerifoğulları, sürekli olarak hemşehrilerle bir araya gelerek birlikte yönetişim anlayışı doğrultusunda istişarelerde bulunduklarını belirtti. "Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri, hizmet yolculuğumuzun en değerli pusulasıdır" diyen Şerifoğulları, mahalle ziyaretlerinde hemşehrilerin samimi ilgisinin kendilerine güç verdiğini ifade etti.