Banvit Ürünleri Şimdi de ‘Getir’de!

AJANSTÜRK HABER


TANITIM 24.06.2020 12:07:00 0
Banvit Ürünleri Şimdi de ‘Getir’de!

Banvit, müşterilerine her kanaldan ürün ulaştırabilmek için kullanıcılarına dakikalar içinde mutluluk taşıyan Getir ile çalışmaya başladı. Getir’in hizmet verdiği 5 ilde tüketicilerinin taleplerine bu kanaldan da cevap verecek olan Banvit, Getir’de ilk aşamada şarküteri ve hazır ürün gruplarıyla yer alacak.

 

 

Beyaz et sektörünün önde gelen markalarından Banvit, sofralarımızda önemli bir yeri olan beyaz ete yönelik talebinin daha rahat karşılanması amacıyla satış kanallarındaki çeşitliliğini de artırıyor. İçinde bulunduğumuz süreçle paralel olarak online satış kanallarındaki çalışmalarına hız veren Banvit, akıllı telefon uygulaması Getir aracılığıyla; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’deki tüketicilerine de ulaşacak. Banvit, Getir’le ilk aşamada Hindi Salam, Piliç Jambon, Hindi Füme, Piliç Sosis ve Piliç Döner ürünlerini tüketicilerine sunacak.

 

Konuyla ilgli açıklama yapan Banvit CEO’su Tolga Gündüz, “İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte toplumumuzun beslenmesi, bir gıda üreticisi olarak bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu sorumluluğumuzu yerine getirirken de çalışanlarımızın iş güvenliğini ve sağlıklarını birinci planda tutarak hareket ediyoruz. Banvit olarak, gıda maddeleri arasında önemli bir yeri olan beyaz et ve ürünlerine yönelik erişimi kolaylaştırmak adına bizler de satış kanallarımızdaki çeşitliliği artırmaya çalışıyoruz. İş birliği sağladığımız yerel ve ulusal zincirlerin e-ticaret platformları üzerinden de hizmet veriyoruz. Getir ile iş birliğimiz bu anlamda perakende ayağı olmayan ve sadece mobil ticaret üzerinden ilerleyen büyük platformlardaki iş birliklerimiz adına çok önemli bir adım. Ürünlerimizi tüketicilerimizle güvenle buluşturabilecek tüm platformlara kapılarımız açık. Türkiye’nin önde gelen beyaz et üreticilerinden biri olarak bugüne kadar olduğu gibi yarın da ülkemiz ve insanlarımız için üretmeye devam edeceğiz. Bu zor dönemi el birliğiyle aşacağımıza inanıyorum. Toplumumuzun güvenilir gıda ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA