Arnavutluk sarsıldı, uzat elini yaralarını saralım

Arnavutluk’ta meydana gelen ve çok sayıda insanın etkilendiği deprem sonrası bölgeye ulaşan ve depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay, depremin yarattığı yıkımdan etkilenenler için yardım kampanyası başlattı.


GÜNDEM 30.11.2019 09:51:00 0
Arnavutluk sarsıldı, uzat elini yaralarını saralım

Türk Kızılay, depremzedelere desteğini sürdürebilmek için hayırseverlerin bağışlarını bekliyor

 

Depremin yaşandığı Arnavutluk’a ilk olarak ulaşan Türk Kızılay, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için afet uzmanlarını seferber etti. Türkiye’den gönderilen 2 TIR yardım malzemesinin yanı sıra Bulgaristan’daki daimi temsilciliğinden de bölgeye 1 TIR yardım malzemesi takviyesi yapan Türk Kızılay, daha çok ihtiyaç sahibine yardım edebilmek adına yardım kampanyası başlattı. “Arnavutluk sarsıldı. Uzat elini yaralarını saralım” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına hayırseverlerin bağışlarını bekleyen Türk Kızılay, yapılan bağışlarla binlerce aileye Türkiye’nin merhamet elini uzatmaya devam edecek.

 

Hayırseverlerden nakdi bağış bekleniyor

Arnavutluk’taki depremden etkilenen binlerce depremzedeye daha çok yardım ulaştırabilmek ve oluşabilecek nakliye masraflarının önüne geçmek adına yardım malzemelerini yerelden temin eden Türk Kızılay, hayırseverlerden de nakdi bağış bekliyor. Bağış yapmak isteyen hayırseverler, www.kizilay.org.tr web adresi, bankalardaki Kızılay hesapları ve şubeler aracılığıyla bağışlarını ulaştırabilir. Ayrıca tüm GSM operatörleri üzerinden 2868’e DEPREM yazıp SMS göndererek de 10TL bağış yapılabiliyor.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA