Ariana Grande, Black Eyed Peas ve DaBaby MTV Video Müzik Ödülleri 2020’de

AJANS TÜRK HABER


MAGAZİN 24.08.2020 11:16:00 0
Ariana Grande, Black Eyed Peas ve DaBaby MTV Video Müzik Ödülleri 2020’de

Ariana Grande, Black Eyed Peas ve DaBaby, MTV Video Müzik Ödülleri 2020 performansları arasında yer alacak. Black Eyed Peas yeni yayınladığı single “VIDA LOCA”ı ilk defa seyircilerin beğenisine sunacak. Ariana Grande ise "Rain on Me" performansında Lady Gaga'ya eşlik edecek.

 

 

Dünyaca ünlü sanatçı Ariana Grande, 2020 MTV Müzik Ödülleri’nin yıldızlarla dolu sanatçı kadrosuna katılıyor. Grande, en son 2018'de hit şarkısı “God is a Woman” ile unutulmaz bir performans gerçekleştirmişti. Lady Gaga, dünya prömiyeri televizyonda yayınlanan Chromatica performansını bu yılki 2020 MTV Video Müzik Ödülleri’nde sergileyecek. Bu, 2013'ten sonra Lady Gaga’nın MTV Video Müzik Ödülleri sahnesine ilk çıkışı olacak.

 

BTS ve Roddy Ricch'ten ilk performans; En son 2015 yılında MTV Video Müzik Ödülleri sahnesini alan The Weeknd'den sonra ilk defa sahneye çıkacaklar. Bu, BTS'in 21 Ağustos'ta yayınlanacak olan yeni, ilk İngilizce single "Dynamite" in televizyonda ilk yayınlanışı olacak.

 

Ariana Grande, BTS, CNCO, Doja Cat, Lady Gaga, Maluma, Miley Cyrus, The Weeknd ve CNCO 2020 MTV Video Müzik Ödülleri’nde performans sergileyecek.

 

Eğlence ikonu Keke Palmer'ın sunduğu 2020 MTV Video Müzik Ödülleri, 30 Ağustos Pazar günü saat 20:00'de ET / PT'de (T.S.İ. 31 Ağustos saat 03:00’de) canlı olarak yayınlanacak.

23 Ağustos 2020'ye kadar vma.mtv.com'u ziyaret ederek "Yılın Videosu", "Yılın Sanatçısı", "En İyi Karantina Performansı" ve daha fazlası da dahil olmak üzere 15 kategoride favorileri adaylarınıza oy verebilirsiniz.

 

Önceki duyurular ve ek bilgiler için mtvpress.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

MTV Hakkında:

MTV, 180 ülkede öncü global genç medya markası olarak her bir platformuyla 30 dile yakın yayın yaparak 450 milyon eve ulaşmaktadır. Viacom Inc.’in bir parçası olarak (NASDAQ: VIAB, VIA), MTV operasyonları kablolu ve mobil yayınlar, canlı yayınlar, teatral filmler ve MTV Stüdyoları’ndan oluşmaktadır.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA