Ardahan'da gece saatlerinden itibaren il genelinde etkili olan kar yağışı, parkları, caddeleri, sokakları ve binaların çatılarını beyaz bir örtüyle kapladı. Dondurucu soğukların ardından başlayan yağış, kent manzarasını değiştirdi.
Belediye ekipleri, akşam saatlerinden itibaren yollarda tuzlama çalışması yaparak ulaşımın aksamaması için önlem aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kentte kar yağışının sabah saatlerine kadar yer yer devam etmesi bekleniyor.
Kar yağışının tadını çıkaran vatandaşlardan Emrah Polat, "Evet şu an Ocak ayındayız. Birkaç gün öncesine kadar eksi 35 dereceyi bulan sıcaklıklar, kar yağışının ardından havanın yumuşamasına neden oldu. İnşallah yaşanan soğuklar bir daha gelmez ve hayat böyle devam eder" dedi.