Antibakteriyel Kulp Teknolojisi ile Mutfakta Hijyen Yeniden Tanımlanıyor

.


TANITIM 4.01.2021 13:30:00 0
Antibakteriyel Kulp Teknolojisi ile Mutfakta Hijyen Yeniden Tanımlanıyor

Karaca Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor: 

Hijyen kurallarının her daim ön planda olduğu mutfaklar için Karaca’dan inovatif bir ürün daha… Türkiye’de ilk defa Karaca’nın geliştirdiği “Antibakteriyel Silver Nano-Tech Kulp” teknolojisi ile yemek yapmak artık daha kaygısız ve konforlu.  “Yemeğe sadece elinizin lezzeti geçsin” diyen Karaca’nın antibakteriyel kulplar ile yenilediği Biodiamond pişirme grubu, hijyenden ödün vermeyenleri bekliyor.

Özellikle pandemi döneminde daha da önem kazanan hijyen kurallarını mutfakta geçirilen her ana yaymak için çalışmalar yapan Karaca, geliştirdiği “Antibakteriyel Silver Nano-Tech Kulp” teknolojisi ile sektörde bir ilke daha imza attı. Pişirme grubundaki ayrıcalıklı ürünleri ile yemek yapmayı özel kılan marka, elmas kristalleri ile kaplı yanmaz-yapışmaz pişirme grubu Biodiamond ürünlerine antibakteriyel kulplar ekledi. Gümüş nano partiküllerle kaplanan kulplar, uzun yıllar antibakteriyel kalma özelliği taşıyor. Yenilenen Biodiamond, yemeğe sadece elinin lezzeti geçsin isteyen mutfakseverlere, hijyen konusunda endişe duymadan, konforlu bir şekilde yemek yapma imkanı sunuyor. 

Mutfakta hayatı kolaylaştıran, pişirme gruplarına yeni bir tarz getiren Biodiamond, yanmaz-yapışmaz ürün kategorisinde gücünü ortaya koydu. İç yüzeyi gerçek elmas kristalleri ile kaplanan Biodiamond, her tarafı eşit gövde kalınlığı ile ekstra dayanıklılık sağlıyor. Dayanıklılığının yanı sıra sağlıklı bir pişirme süreci sunan Biodiamond, şimdi “Antibakteriyel Silver Nano-Tech Kulp” ile kullanıcılarını yepyeni bir deneyime davet ediyor. Bulaşık makinesinde de yıkanabilen Biodiamond pişirme grubu, bu özelliği ile elde yıkama zahmetinden de kurtarıyor.

Mutfakta geçirilen zamana keyif katarken hijyeni de gözardı etmeyen Karaca’nın Biodiamond serisi ve daha fazlası mağazalarda ve krc.com.tr’de.


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA