BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Alanya'da heyelan sonrası yol ulaşıma açıldı

Alanya

Alacami grup yolunu kapatan heyelan, Büyükşehir ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi ve yol tekrar açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da heyelan nedeniyle kapanan Alacami grup yolunda müdahale gerçekleştirdi. Kaya ve taşların kapattığı yol, ekiplerin özverili çalışmaları sonucu tekrar ulaşıma açıldı.

Dim Vadisi'nde Heyelan

Sağanak yağışın ardından, Alanya Dim Vadisi'nin en son mahallesi olan Alacami grup yolunda heyelan meydana geldi. Oldukça sarp bir vadiden geçen yola tonlarca ağırlığında kaya ve taş düştü. Bu olay, mahallenin ilçeyle olan bağlantısını kesti.

Hızlı Müdahale ve İnceleme

Haberin alınması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Şube Müdürü Gazi Öten, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Alanya ekibiyle bölgeye intikal etti. Bölgede mahalle muhtarı ve sakinleriyle birlikte heyelan alanında detaylı bir inceleme yapıldı.

Yolun Açılma Süreci

Kısa süre içinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri bölgeye ulaştırıldı. Bu makinelerle yürütülen titiz çalışmalar neticesinde yol trafiğe açıldı. Ekipler ayrıca, heyelan nedeniyle kapanan Yaylakonak Mahallesi grup yolundaki açma çalışmalarını da sürdürüyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Güzeldağ Kayak Merkezi yarıyıl tatilinde doldu taştı
SNX Türkiye Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Rize Handüzü’nde Gerçekleşti
Liverpool Erkek Takımı, Newcastle United Maçına Tommy Hilfiger Stilleriyle Geldi
Migros, Dağıtım Merkezi Çalışanlarına Sağlanan İmkânları Açıkladı
Palandöken Belediyesi’nden Renk Katan Kızak Keyfi
Haberi Sesli Oku