Ankara Büyükşehir'den gençlere ücretsiz '7 Gün 7 Dil' eğitimi

Ankara Büyükşehir

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15-35 yaş arası gençlere haftanın her günü farklı bir dilde A1 seviyesinde ücretsiz eğitim verecek programı 8 Aralık'ta başlatıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15–35 yaş arası gençlere A1 seviyesinde 7 farklı dilde ücretsiz eğitim sunulacak programı, 8 Aralık’ta Zafer Genç Akademi’de başlatıyor.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik yeni bir proje daha başlatarak dil eğitimine erişimi kolaylaştırıyor. Genç Akademi bünyesinde hayata geçirilen “7 Gün 7 Dil Eğitim Programı”, 15–35 yaş arası Başkentli gençlere A1 seviyesinde ücretsiz dil eğitimi imkânı sunacak.

Hedef: Küresel Donanım
Program kapsamında haftanın her günü farklı bir dil öğretilirken, gençlerin yabancı dil becerilerini artırmaları ve küresel ölçekte daha donanımlı hâle gelmeleri hedefleniyor. İlk ders 8 Aralık’ta Zafer Genç Akademi’de gerçekleştirilecek.

https://twitter.com/ankarabbld/status/1997629191777300527

Eğitim ve Kariyere Destek
Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yeni eğitim modeliyle gençleri eğitim, kariyer ve sosyal yaşamda daha güçlü desteklemeyi hedeflediğini belirterek, tüm gençleri programa katılmaya davet etti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

TOLUN F ile Türkiye'nin Hassas Vuruş Yeteneği Güçleniyor
Bursa Jandarma'dan Motosiklet Sürücülerine İleri Sürüş Eğitimi
Trabzon Ampute Futbol Takımı Sahadaki Galibiyet Serisini Sürdürdü
İstanbul'da Metrekareye 67 Kilogram Yağış Düştü
Halk Elinde Islah Projeleri'ne 2,7 Milyar TL Destek
Haberi Sesli Oku