AK PARTİ'NİN KALESİ “GELECEK GENÇLİĞİNİN” KALESİ Mİ OLUYOR?

.


AK PARTİ 10.05.2022 19:17:00 0
AK PARTİ

Gelecek Partisi Gençlik Politikalarından sorunlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa GÖZEL ve Gençlik Politikaları Teşkilatlanma Başkanı Sn. Mehmet TEKİN, İl Gençlik Kolları Teşkilatının düzenlediği programlara katılmak üzere Trabzon’a geldi.

 
Heyeti İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Yıldırım ve yönetimi karşıladı. Daha sonra heyet Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım’ın eşliğinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

 
İlk olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Gelecek Partisi heyeti daha sonra sırası ile Amatör Spor Kulübü Fedarasyonu, Genç Müsiad, Ortahisar Belediye Başkanı, Sanat Evi, Yomra Belediye Başkanı, Şehidimiz Eren Bülbül ‘ün Kabrine ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde ülke gündemi olmak üzere başlıca temel sorunlar ve gençlik üzerine istişarelerde bulunuldu.

 
Daha sonra İftar programına geçen Genel başkan yardımcısı Gözel ve beraberindekiler  Trabzonlu gençler ile bir araya geldi. Burada konuşma yapan İl gençlik kolları başkanı Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım katılan herkese, katılımlarından ötürü teşekkür etti. Başkan Yıldırım, “Birlik beraberliğimizin, sayımızın her geçen gün artmasını temenni ediyorum. Gençlik kolları olarak geleceğimiz olan gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek Partimize her geçen gün katılım sayısının artması ise bizleri mutlu ediyor. Hazırladığımız projelerimiz ve çalışmalarımız ile partimizi Trabzon’da en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel ise konuşmasında Trabzonspor’u tebrik ederek, Avrupa liginde de aynı başarıyı yakalayacaklarını ve heyecan ile beklediklerini söyledi.
Sonrasında siyasi parti gençlik kolları başkanları ile bir araya gelen heyet ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 
Durana tv ziyareti gerçekleştiren Mustafa Gözel burada verdiği röportajın ardından üye standı ziyaretinde bulundu.
İl Gençlik Kolları Başkanlık Kurulu toplantısını sahur eşliğinde gerçekleştiren Gelecek Partisi heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel’in partiye katılım sağlayan bir gence rozet takmasının ardından programlar sona erdi.


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA