Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti


GÜNDEM 30.11.2019 11:44:00 0
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Erzurum Valisi Okay Memiş

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Gül'ü Havalimanı'nda, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve ilçe belediye başkanları karşıladı.

Bakan Gül, beraberindeki heyetle birlikte Vali Memiş'i makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Gül, ardından Vali Memiş'ten kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dadaşlar diyarı Erzurum'da bulunmaktan dolayı bahtiyar olduğunu söyledi.

Erzurum insanının vatanperverlikte kendisini ispat ettiğini anlatan Gül, "Milli Mücadelede hiçbir zaman manda ve himaye kabul etmeyen Erzurum halkı, Erzurum Kongresi'ne yaptığı ev sahipliğinde bu ruhu tüm dünyaya duyurdu." dedi.

Gül, Erzurum insanının sıcaklığının kentin soğuk havasını sıcak hale çevirdiğini aktararak şunları ifade etti:

"Tarihi dokusuyla Osmanlı ve Selçuklu'nun tüm örneklerinin yer aldığı bu şehirde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 17 yılda yaklaşık 27 milyarlık bir yatırım yapıldı. Cumhurbaşkanımızın Erzurum'a, Erzurum'un da Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize verdiği değeri hepimiz çok iyi biliyoruz. Erzurum'a hizmet etmeye ve onların güzel gönüllerine layık olmaya gayret edeceğiz."

Daha sonra Cuma namazını tarihi Ulu Camii’nde kılan Adalet Bakanı Abduhamit Gül, Erzurum Adliyesi Erzurum Barosu ve Erzurum İstinaf Mahkemeleri, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Akşam saatlerinde tarihi Çifte Minareli Medreseyi gezen Bakan Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet daha sonra Erzurum’dan Ankara’ya hareket etti.

 


SPOR


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Meclisi'nden eski Başkan Aktaş'ın faaliyetlerine oy birliği
Başkan Sami Er personelle bayramlaştı
Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!

SON DAKİKA