AÇEV'den belediye başkanlarına çağrı

AÇEV'den belediye başkanlarına çağrı


EĞİTİM 5.04.2024 18:30:45 0
AÇEV

AÇEV tüm belediye başkanlarına, özellikle çocuk, ebeveyn ve kadın dostu sosyal belediyecilik anlayışıyla mevcut projelerini sürdürme ve bunlara ek olarak yeni politikalar ve projeler üretme çağrısında bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - Önümüzdeki 5 yıllık dönemde görevde olacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdari Yerel Yönetim Seçimleri tamamlandı.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) olarak tüm belediye başkanlarını kutladı. Tüm yerel yöneticilerin bu görev ve yetkilerini vatandaşlarının iyiliği, hayat kalitelerinin artırılması ve toplumsal huzurun korunması için kullanacaklarına yürekten inandıklarını belirten AÇEV, özellikle çocuk, ebeveyn ve kadın dostu sosyal belediyecilik anlayışıyla mevcut projelerini sürdürmelerini ve bunlara ek olarak yeni politikalar ve projeler üretmelerini dilediklerini söyledi.

Tam 30 yıldır, her çocuğun sağlıklı, mutlu, güvende ve öğreniyor olması için çalışan bir kurum olarak “yaşamın altın yılları” olan erken çocukluk dönemindeki çocuklara ve onların ebeveynlerine yönelik hizmetler sunmaları için tüm yerel yönetimlerle her türlü iş birliğine ve desteğe hazır ve istekli olduğumuzu vurguladıklarını belirten AÇEV, seçim dönemi öncesinde çocuk ve ebeveyn dostu belediyecilik için sunduğumuz önerilerimizi bir kez daha hatırlattı.

Söz konusu önerilerin detaylarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz


Haber Kaynak : igfa

SPOR


GÜNDEM

Kayseri Büyükşehir'den öğrencilere müjdeler
Deprem timleri hazır kıta
İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
Gemlik'in A takımı
Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’

SON DAKİKA