Unilever Ev Bakım Ürünleri Hijyen ve Güvenle Okula Tertemiz Bir Başlangıç için Çalışıyor

AJANS TÜRK HABER


TANITIM 10.09.2020 13:02:00 0
 Unilever Ev Bakım Ürünleri Hijyen ve Güvenle Okula Tertemiz Bir Başlangıç için Çalışıyor

Unilever ev ve çamaşır bakım ürünleri, çocuklarını ve evlerini yeni okul dönemine hazırlayan ebeveynlerin işini kolaylaştırmaya devam ederken, yeni eğitim ve öğretim yılına tertemiz bir başlangıç imkanı da sunuyor.

Ayrıca Cif, Domestos, OMO, Rinso ve Yumoş bu yıl da daha çok çocuğun okul ihtiyaçlarını karşılamak için İhtiyaç Haritası’na destek veriyor; bu yıl lanse edilen Vim de bu desteğe katılıyor.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle sağlığımız için hijyen ve temizliğe ekstra dikkat ettiğimiz bu günlerde, çocuklar da uzaktan da olsa eğitimlerini sürdürüyor. Ebeveynlerin önünde yeni okul dönemine hazırlık ve okula tertemiz bir başlangıç için uzun bir iş listesi var. Unilever Ev Bakım kategorisi; okula başlangıç döneminde hem ürünleri ile evlerimizin temizliği ve hijyeni için çalışıyor, hem de daha çok çocuğun yeni eğitim ve öğretim yılını okul ihtiyaçları tamamlanmış olarak sürdürebilmesi geçtiğimiz son iki yılda olduğu gibi bu yıl da İhtiyaç Haritası ile iş birliği yaparak çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanmasına destek oluyor.

 

 

Unilever Ev Bakım Kategorisinden İhtiyaç Haritası’na Anlamlı Destek

 

Mutfaktan banyoya kadar tüm eve temizlik getiren CifDomestos ve Vim ile çamaşırlarda mükemmel temizlik ve yumuşaklık sunan OMORinso ve Yumoş,son iki yıldır yaptığı bağışlar ile Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 4000 öğrencinin okul ihtiyaçlarını karşıladı. Unilever Ev Bakım Kategorisi markaları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da İhtiyaç Haritası’na destek vermeye devam ediyor.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA