Okan Buruk ile Fatih Tekke ilk kez berabere kaldı

 Okan Buruk ile Fatih Tekke ilk kez berabere kaldı

.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye karşı oynadığı 8. resmi maçta ilk kez berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, RAMS Park’ta karşılaştı. Bu mücadeleyle birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, resmi maçlarda 8. kez rakip oldu. Müsabaka 0-0’lık skorla tamamlanırken, Buruk da Tekke’ye karşı ilk kez galip gelemedi. Diğer 7 müsabakayı Okan Buruk ekibi kazanmıştı.

Söz konusu resmi mücadelelerde Okan Buruk, Galatasaray’ı çalıştırırken, Fatih Tekke ise İstanbulspor, Alanyaspor ve Trabzonspor’un başındaydı.
 

Bu maçlarda Buruk’un takımı 18 gol kaydederken, Tekke’nin ekipleri ise 1 gol attı.
 

Öte yandan Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray’a rakip olduğu 7. Süper Lig maçında ilk kez puan aldı.

 
 

 


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya'da İki Ayrı Trafik Kazası: 4 Yaralı
Konya Beyşehir'e Turizm Yatırımı Tamamlanıyor
Van'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı
Nilüfer Belediyesi NİLTİM'de Temizlik Seferberliği Başlattı
CHP'li Baran Güneş Strazburg'da Demokrasi Vurgusu Yaptı
Haberi Sesli Oku