NetWork ile Bir Yaz Hikayesi (Erkek Koleksiyonu) NetWork ile Bir Yaz Hikayesi

AJANSTURKHABER


TANITIM 27.07.2020 16:05:00 0
 NetWork ile Bir Yaz Hikayesi (Erkek Koleksiyonu) NetWork ile Bir Yaz Hikayesi

NetWork’ün İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu, erkekler için doğal dokular ve canlı renkleri birleştiren tasarımlarıyla dinamik bir yaz hikayesi sunuyor.

Koleksiyonun fiyatlı dekupelerine https://we.tl/t-XK2soi0R1c , imaj görsellerine ise https://we.tl/t-OhWSxwkmhG linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu, pamuk ve ketenin buluştuğu dokularla hazırlanmış tasarımlarıyla tarzına her daim özen gösteren erkeklere sıcak yaz günlerinde konforlu bir şıklık sunuyor. Mevsimle özdeşleşmiş kıyafetlerin başında gelen şort ve polo yaka tişörtler, farklı renk alternatifleriyle seyahat çantalarında yerlerini alıyor. Keten, koton gibi natürel dokularıyla göz dolduran gömlek ve pantolonlar, tatil akşamlarının vazgeçilmez ikilisini oluşturuyor.

 

Tropik yaprak ve çizgi desenli gömlekler ilgi çekici görünümler vadederken neon renkli tişörtler, sezonun yüksek enerjisini kombininize taşıyor. Farklı desenler ile canlı ve neon renk seçeneklerine sahip mayolar ise plaj ve tekne stilinin favori parçalarını belirliyor.

Koleksiyonun, rahatlığı ve yaz şıklığını bir arada sunan ayakkabı modelleriyle tüm bakışları adımlarınıza yöneltmeniz mümkün. Çeşitli loafer ve espadrilleri ister şortlar ister pantolonlarla giyebilir, minimal bir tavır sergileyen deri ve süet sneaker’larla konforun dozunu artırabilirsiniz.

Koleksiyonun tüm parçalarına NetWork mağazalarından ve www.network.com.tr’den ulaşabilirsiniz.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA