Kayseri’den Paralimpik Okçuluk Milli Takımı’na iki sporcu

 Kayseri’den Paralimpik Okçuluk Milli Takımı’na iki sporcu

.


2026 Para Okçuluk Milli Takım Seçme Yarışması’nda mücadele eden Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü’nden Kenan Babaoğlu ile Şehit Kemikkıran, kategorilerinde birinci olarak Paralimpik Okçuluk Milli Takımı’na seçildi.

08-11 Aralık 2025 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen 2026 Para Okçuluk Milli Takım Seçme Yarışması’nda Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Makaralı Yay Erkek Açık Kategorisi’nde birinci olan Kenan Babaoğlu ile W1 Erkekler Kategorisi’nde birinci olan Şehit Kemikkıran 2026 Paralimpik Okçuluk Milli Takımı’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; sporcuları ve antrenörleri Furkan Dernekli ile Emre Çömez’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Erzurum'da çocuklara yönelik polis projeleri sürüyor
Ardahan'da Sibirya soğuğu: -30.9 derece, araçlar dondu
Erzurum'da kar kalınlığı 3 metreye ulaştı
Munzur'da Kayak Sezonu Açıldı, Ovacık Beyaza Büründü
Çin Büyükelçisi Atatürk Üniversitesi'ni Ziyaret Etti
Haberi Sesli Oku