Erzurum’da Trafik Faciası: İki Kardeş ve Arkadaşları Toprağa Verildi

 Erzurum’da Trafik Faciası: İki Kardeş ve Arkadaşları Toprağa Verildi

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki kardeş ile arkadaşları, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hüzün ve Gözyaşı Dolu Veda

Erzurum'un Oltu ilçesinde önceki gün yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Erdem Özcan (28), İbrahim Özcan (27) kardeşler ile arkadaşları Nurtekin Altaş (46) için gözyaşlarıyla dolu bir cenaze töreni düzenlendi. İki evladını aynı anda kaybeden baba Cemil Özcan, ayakta durmakta büyük zorluk çekti.

Devlet Erkanı ve Halkın Katılımı

Cenaze törenine Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Adem Çelebi, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Burtay Oğuz Yavuz, MHP Oltu İlçe Başkanı Vedat Sağlam'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını Oltu Müftüsü Veysel Çelebi kıldırdı.

Köy Mezarlığında Son Yolculuk

Cenazeler önce Oltu Devlet Hastanesi'nden alınarak Oltu'ya bağlı Gökçedere Mahallesi'ne götürüldü. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhumlar, köy mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Yeni Evlilerin Acı Kaybı

Feci kazada hayatını kaybeden Erdem Özcan'ın düğününün geçtiğimiz yılın Haziran ayının 9-10'unda, İbrahim Özcan'ın düğününün de 11-12 Haziran tarihlerinde yapıldığı öğrenildi. İki kardeş de henüz bir yıllık evliyken hayatlarını kaybetti.

Diğer Kazazedenin Defni

Bu arada, aynı kazada yaşamını yitiren Ramazan Katılmış'ın (29) ise dün memleketinde toprağa verildiği belirtildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Gebze Erenler Caddesi alt geçidi yenilendi
Konya'da TEKNOSEL Robot Yarışması için başvurular başlıyor
Yüzyılın Konut Projesi'nde 7 İlde Kura Heyecanı
İşkur ile 120 bin kişi işe yerleşti
Dijital Çocuk Hakları Sözleşmesi 309 bin imzaya ulaştı
Haberi Sesli Oku