Lise öğrencilerinden kök hücre bağış projesi

Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi ve Türk Kızılay?ı işbirliği ile yürütülen ?Ya Çare Sensen? adlı kök hücre bağışı proje tanıtımı, Yakutiye Kent Meydanında düzenlendi.


ERZURUM 31.10.2018 13:38:53 0
Lise öğrencilerinden kök hücre bağış projesi

AJANSTURKHABER(ERZURUM)---

Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi ve Türk Kızılay`ı işbirliği ile yürütülen ?Ya Çare Sensen? adlı kök hücre bağışı proje tanıtımı, Yakutiye Kent Meydanında düzenlendi.

Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi ve Türk Kızılay`ı işbirliği ile yürütülen kök hücre bağışı proje tanıtımı etkinliğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, ?Milli Eğitim Müdürlüğümüz yerel hedeflerinden sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin artırımı ile diğer yerel hedeflerimiz olan proje tabanlı çalışmaların artımına uygun olarak düzenlenen bu proje, bugüne kadar yapılan en duyarlı projelerden biri olduğunu dile getirerek, yapılan etkinlikte emeği geçen başta kurum amirlerine, okul idarecilerine, öğretmenlere ve tüm öğrencilere teşekkür ederim? dedi.

Programda ilk kök hücre bağışlarını Palandöken İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş yaptı.

Düzenlenen programa Palandöken Kaymakamı Mehmet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Kızılay Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

 

 

Dünya bizi okuyor,Türkiyenin haber istasyonu sesini değil sözünü yükselten internet gazetesi, Erzurum haberleri, sıcak gelişmeler, anında haberler, son dakikahaberleri ,http://ajansturkhaber.com , http://erzurumsonnokta.com ve http://bayrakhaberajansi.com,  AKAJANSHABER.COM

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA