Fatsa`da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlandı

Ordu?nun Fatsa ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.


YEREL 23.04.2019 13:01:00 0
Fatsa`da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlandı

Ordu`nun Fatsa ilçesinde Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı`na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, düzenlenen gösterilerle devam etti. Programa Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Tolga Sipahi, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı yarbay Halit Gülten Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Huriye Hacı Ahmet İbiş Kızılay Anaokulu öğretmeni Tuğba Şensoy Çıtır yaptı.


Konuşmaların ardından program halk oyunu ekipleri ve ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri, tekvando gösterileri, öğrencilerce günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam etti. Program 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA