Çocuklar Kuklamanya etkinliği ile eğlendi

Adıyaman Kadın Eli Derneği ve Arsemi Kültür ve Sanat Merkezi tarafından 23 Nisan etkinliğinde kuklamanya gösterisi düzenlendi.


YEREL 23.04.2019 12:40:49 0
Çocuklar Kuklamanya etkinliği ile eğlendi

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Salonunda Adıyaman Kadın Eli Derneği ve Arsemi Kültür ve Sanat Merkezi ortaklaşa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi.

23 Nisan etkinliğinde sanatçı Çiğdem Dağtekin ve kuklası marmelat ile gösteri yapıldı. Gösteri veliler ve minikler tarafından büyük beğeni topladı.


Adıyaman Kadın Eli Derneği Başkanı Reyhan Tırpan, ?Gösterilen yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Adıyaman`ın sosyal ve kültürel aktivitelere ihtiyaç duyduğu bu dönemde ilerleyen zamanlarda bu ve benzeri programların sıklığını arttırmanın gayretinde olacağız. Adıyaman`ın tanıtım için ben ve ekibim yeni aktiviteler için çalışmalara başladık? diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA