Dünya çocuklarının gösterileri beğeniyle izlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali için Kocaeli?ye gelen yabancı ülke çocukları alışveriş merkezlerinde yaptıkları gösterilerle vatandaşlardan büyük ilgi gördü.


YEREL 21.04.2019 13:46:54 0
Dünya çocuklarının gösterileri beğeniyle izlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali için Kocaeli`ye gelen yabancı ülke çocukları alışveriş merkezlerinde yaptıkları gösterilerle vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.`si düzenlenen Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali, bu yıl yine 47 ülkeden bib 100 çocuğun katılımıyla Uluslararası Fuar Merkezi`nde yapılacak. 3 gün sürecek ?Doğal Yaşam ve Çevre? temalı etkinliklerle dolu festival için ilimize gelen misafir ülke çocukları alışveriş merkezlerinde gösteri yaptı. Gösterilerde 23 Nisan Festivali için ilimize gelen misafir ülke çocuklarının halk oyunları sergilenirken, Kocaelili çocuklar doyasıya eğlenme, farklı kültürlerle tanışma ve onlarla kaynaşma fırsatı buldu.

Ülkelerine özgü yöresel kıyafetlerle geleneksel danslarını sergileyen misafir ülke çocuklarının gösterileri, izleyenler tarafından bolca alkış aldı. Ülkelerine özgü müzikler eşliğinde, folklorik dans gösterilerini sergileyen misafir ülke çocukları beğeniyle izlendi.

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA