İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

İşte İyi Parti Adayı Canan Uçar`ın projeleri

İyi Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı Canan Uçar içi dolu söylemlerinin yanısıra ilçeye önemli katkı sunacak yeni projelerini sunmaya devam ediyor.


İYİ PARTİ 26.03.2019 00:56:18 0
İşte İyi Parti Adayı Canan Uçar`ın projeleri

``Liyakatı esas alan, kamu kaynaklarını israf etmeyen, kayırmacı ve torpilden uzak eşit ve adil hizmeti esas alan bir belediye başkanı olacağım`` diyen İyi Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı Canan Uçar içi dolu söylemlerinin yanısıra ilçeye önemli katkı sunacak yeni projelerini sunmaya devam ediyor.
Göreve geldiklerinde Palandöken`de kaybedilen enerjiyi ve yılları telafi edeceğini her platformda dile getiren Canan Uçar, Palandöken`e yeni sayfa açtıracak projelerini paylaştı.

Mahalle Atölyeleri ile ev hanımlarımız üretecek kazanacak

Belediyemizin öncülüğünde ve denetiminde kooperatifleşmenin önü açılacak. Üretime dayalı kooperatifler kurulacak. Ev kadını evinde üretecek, belediyemiz bu ürünleri Türkiye`nin her yerindeki tüketici ile buluşturacak. Bu kooperatiflerimizde işsiz kızlarımız ve oğullarımız çalışacak. Ev hanımlarımız para kazanacak.

Turizm

Palandöken İlçesi ve Palandöken dağımız ayrılmaz bir bütündür. Kuracağımız teleferik hattı ile ilçemizi palandöken dağına bağlayacağız. Yatırım teşvik projeleri kapsamında ilçemize yeni tesisler kazandırmak amacı ile belediyemizin öncülük edeceği sosyal ve teknik altyapıları tamamlanmış, gerek turizm odaklı gerekse sanayi odaklı tesisler kurulacak.

Palandöken`i Davos gibi yapacağız

Palandöken ilçemizi Davos gibi yapacağız. Ülkemizin parlayan yıldızı olan Palandöken Dağımızı dünyanın parlayan yıldızı yapabilmek için Avrupa`da önemli kış turizm merkezi konumundaki şehirlerin belediyeleri ile kardeş belediyecilik temelinde sosyal, kültürel ve turizm odaklı çalışmalar yapacağız. Bu kapsamda yatırım teşvikleri ile ilçemizde yeni yatırım ve istihdam alanları açacağız. Böylece binlerce gencimiz iş bulacak.

Engelleri birlikte aşacağız

Engelli Hizmetleri Başkanlığı kurulacak. Engelli vatandaşlarımızın her ortamda temsili sağlanacaktır. Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin sosyal hayata katılması sağlanacaktır. Engelli vatandaşlarımız toplu taşımadan ücretsiz yararlanacaktır.

Kent Meydanı 

Palandöken İlçemizin merkezi konumunda ticari, sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsayacak şekilde işyerleri ofisler ve eğlence merkezlerinin olacağı Kent Meydanı kuracağız. Projenin oluşturulma sürecinde ülkemizin önde gelen şehir planlamacıları ve mimarları ile birlikte çalışarak, şehrimize cazibe merkezi olacak bir kent Meydanı yapacağız.

İyi Yaşam Evleri

Hasta, bakıma muhtaç veya engelli her yaştan aileleri tarafından bakılan hastalarımıza kuracağımız İYİ Yaşam Evleri`nde belirli günlerde sabahtan akşama kadar doktor ve hemşire gözetiminde misafir edeceğiz. Evden alıp eve bırakacağız. Böylece hasta yakınlarının da kendilerine vakit ayırmalarına imkan sağlayacağız.

İyi Kart yoksulu güldürecek

İhtiyaç sahiplerine sosyal belediyecilik anlayışımız ile örtüşen, insan onuruna yakışır destekler verilecektir. Sosyal yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yapılacak nakdi yardımlar İYİ Kartlarına yüklenecek ve bu kart ile İlçe sınırlarında alışveriş yapabilecekler.

Gençler iyi olacak

Genç çözüm merkezleri ile gençler sorunlarını ve çözüm yollarını paylaşacaklardır. Gençlerimize eğitim, barınma ve istihdam fırsatları sağlanacaktır. Öğrencilerimize ücretsiz ulaşım hakkı vereceğiz. Etüt Merkezleri ile eğitim seviyesini yükseltip, öğrencilerimizin sınavlarda daha başarılı olmasını sağlayacağız.`` Genç Köprü`` kampları düzenleyeceğiz. Dünya gençlerinin ziyaretine açacağız. Karşılıklı kültürel zenginliklerin paylaşımını sağlayacağız.

Bu şehre bir kadın eli değmeli

Kadınlarımız toplumsal hayatın her alanında söz sahibi olacaktır. Kadın Eğitim ve Danışma Merkezleri kurulacak, kadınlarımıza istedikleri alanlarda eğitim ve sertifika verilecektir. Hukuki sosyal ve ekonomik menfaatleri ile ilgili yasa ve kurallar anlatılacaktır. Aile eğitimi, evlilik danışmanlığı, çocuk eğitimi vs. konularda eğitim bilgilendirme ve psikolojik danışma desteği verilecektir.  Yöresel sanatlar ile ilgili kurslar, kadınlara özel spor salonları, yüzme havuzlarının bulunduğu kadın kulüpleri açılacaktır. Kadın meclisi kurularak; kadınlar yönetime doğrudan dahil edilecektir. isteyen herkes kadın meclisine girebileceklerdir.

 

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA