İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

Halkın görüşlerine başvuracağız

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmaları kapsamında Palandöken İlçesine bağlı Tambura (Güzelyurt) ve Kümbet Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Burada halka seslenen Canan Uçar,``31 Mart seçimlerinde İlçemizde yaşayan tüm


İYİ PARTİ 23.03.2019 00:05:20 0
Halkın görüşlerine başvuracağız

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmaları kapsamında Palandöken İlçesine bağlı Tambura (Güzelyurt) ve Kümbet Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Burada halka seslenen Canan Uçar,``31 Mart seçimlerinde İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet edecek, efendilik değil hizmetkarlık yapacağız.`` dedi.
İyilik amacıyla çıktığı bu yolda durmak bilmeden çalışmalarını sürdüren İyi Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Yerel seçimler kapsamında mahalle mahalle köy köy geziyor. Adaylığı açıklandıktan sonra çalışmalarına hız veren Uçar, ilçede yaşayan vatandaşlarla yakından ilgilenip dertlerini ve sıkıntılarını dinliyor.
Yoğun mesaisine İlçeye bağlı Tambura ve Kümbet mahallelerinde devam eden Uçar, burada hem ihtiyaç alanlarını tespit etti hemde halkın görüşlerine başvurdu. Göreve geldiklerinde mahallelerde yaşlı ve önder kişilerin görüşlerine de başvuracaklarını belirten Uçar, ``altyapı, tarım, turizm ve eğitim gibi bir çok alanda ortaya koyacağımız projelerimiz var. Projelerimizi akil insanlarla tartışıp onların görüşleri doğrultusunda görüş alışverişinde bulunarak öncelik sırasına göre projelerimizi hayata geçireceğiz. Sosyal ve üretken belediyecilik anlayışıyla halkımıza efendilik değil hizmetkar olacağız.`` diye konuştu.

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA