İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

Canan Uçar tamam gibi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Palandöken İlçesi`nde ki SKM açılışına katıldı.


İYİ PARTİ 14.03.2019 19:31:35 0
Canan Uçar tamam gibi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Palandöken İlçesi`nde, açılışı gerçekleştirilen Palandöken Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya geldi. SKM?nin açılışını yapan Akşener`i dinlemek için binlerce vatandaş SKM`nin önünde bekledi. Burada konuşma yapan Akşener, 31 Mart Yerel seçimlerine ilişkin görüşlerini aktardı.


Erzurum`un sorunlarını sıralayan Akşener, özellikle göç sorununa dikkat çekti. İyi Parti Genel Başkanı Akşener, ``Eğer siz bu seçimde dün olduğu gibi ``ceketimi assam seçtiririm diyenlere`` bazı uyarılarda bulunmazsanız Erzurum göç vermeye, işsizlikle kaynamaya, üniversite mezunu olupta iş bulamayanlara ve göç veren bir şehir olmaya devam edecektir.`` dedi.
Öte yandan Akşener`in Palandöken`de içi dolu söylemleri ve ortaya koyacağı kent`e katma değer manasında fayda sağlayacak projeleri ile adından söz ettiren, seçilmesine kesin gözle bakılan Canan Uçar`ın adından çokça bahsetmesi de dikkatleri üzerine çekti. SKM Açılışı sonrası görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise Uçar`ın hem genel merkez nezdinde hem de kent ölçeğinde sevilen, yöneticilik kabiliyetine güvenilen bir aday olduğunu belirttiler.


 

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA