google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Vali Mustafa Çiftçi, daha önce kendisini okullarına davet eden Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine verdiği sözü tuttu. Dünya Engelliler Günü kapsamında, Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Vali Çiftçi'yi ziyaret etmiş ve onu okullarına davet etmişlerdi.
Vali Çiftçi, öğrencilerin bu samimi daveti üzerine Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu'na giderek onlarla bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Vali Çiftçi, ayrıca okul idarecilerinden eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Özel gereksinimli öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya, onların hayatın her alanında güçlü bireyler olarak yer almalarını desteklemeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Bu ziyaret, verilen sözün ötesinde, toplumun tüm kesimlerine yönelik desteğin somut bir göstergesi olarak kaydedildi.