google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 02.12.2025 10:44

Tatvan-Hizan yolunda beton mikseri şarampole devrildi: 1 kişi yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

Kazanın Gerçekleştiği Yer ve Zaman

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Tatvan-Hizan yolu üzerinde bulunan Güzeldere mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Özel bir firmaya ait beton mikseri, seyir halindeyken şarampole yuvarlandı.


Kazanın Nedeni ve Sonuçları

Alınan bilgilere göre, kazanın nedeni sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi olarak belirlendi. Kontrolden çıkan araç şarampole devrildi. Kazada kimliği henüz öğrenilemeyen araç sürücüsü yaralandı.


Yaralıya Yapılan Müdahale

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, araçtan çıkardıkları yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ardından ambulansla Tatvan'daki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olayla İlgili Soruşturma

Meydana gelen kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından gerekli incelemeler başlatıldı. Kazanın detaylı nedeni ve sorumluluğun araştırılması için çalışmalar sürüyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —