google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 22.12.2025 09:01

70 Yaşındaki İzzet Batmaz'ın Radyoya Adanan 35 Yılı

Facebook Twitter Linked-in

Bir Ömür Mikrofon Başında

Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki İzzet Batmaz, ömrünü radyo yayıncılığına adadı. 1990'lı yıllarda Türkiye'de özel radyo ve televizyonların yaygınlaşmaya başlamasıyla mesleğe ilk adımını atan Batmaz, memleketi Erciş'te 95.5 frekansından yayın yapan Erciş Star FM'i kurdu. İlçeye radyo heyecanını ilk getiren isim olarak 35 yıllık kariyerinde birçok başarıya imza attı ve mesleğini hâlâ ilk günkü heyecanla sürdürüyor.

Kültür ve Sanatın Sesi

Yönetim kurulu başkanlığı ve sunuculuğunu üstlendiği radyoda gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal programlar, ilçe halkı tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Radyo yayıncılığı yapmaktan büyük mutluluk duyan Batmaz, sağlığı el verdiği sürece bu mesleği sürdürmek istiyor.

"Halkın Kulağı ve Sesi Olmak"

Batmaz, duygularını şu sözlerle ifade ediyor: "1955 doğumluyum. 35 yıldır radyonun yönetim kurulu başkanı olarak görevimi büyük bir zevkle ve şevkle yapıyorum. Dinleyici kapasitemiz çok geniş olduğu için farklı programlar yapmayı seviyorum. Onlar da beğeniyle dinliyor ve programlarımıza katılıyorlar. Gücümüz yettiği müddetçe radyoculuğu devam ettirmeye çalışacağız."

Gençlere İlham Vermek

İlçenin tek radyosu olmanın sorumluluğunu taşıyan Batmaz, radyoculuğu "halkın kulağı ve sesi" olarak tanımlıyor. "Gençlere örnek olsun, radyoyu sevdirelim diye farklı yayınlar yapıyoruz. İnşallah farklı programlar yapmaya devam edeceğiz" diyerek, bu tutkuyu gelecek nesillere aktarma arzusunu dile getiriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —