google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 05.12.2025 02:40

Ordu'da Tehlike Arz Eden Ağaçlar İçin Güvenlik Çalışması Başlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Büyükşehir Belediyesi, rüzgar, yağmur ve geçmiş yıllardaki kar yağışları gibi doğal etkenlere bağlı olarak zarar gören, kurumuş, can ve mal güvenliğini tehdit eden ağaçların temizlenmesi için çalışma başlattı.

Doğal Etkenlerin Yol Açtığı Zarar
ORDU (İGFA) - Ordu'da zaman zaman etkili olan rüzgar, yağmur ve geçmiş yıllardaki kar yağışları gibi doğal etkenlere bağlı olarak birçok ağaç zarar gördü.

Belediyenin Güvenlik Önlemi
Bu ağaçların tehlike arz etmesi, can ve mal güvenliğini tehlikeye atmış olması nedeniyle devreye giren Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ekipleri olası olumsuzlukları önlemek amacıyla çalışma başlattı.

Kapsamlı Tespit ve Yenileme Çalışması
Ekipler, il genelinde yan yatmış ve yıkılma tehlikesi olan ağaçları tespit ederek can ve mal güvenliği için budama ve temizlik çalışması gerçekleştirecek. Durumu sebebiyle kaldırılması gereken ağaçların yerine ise yeni ağaçlar dikilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —