google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu seyredecek. Erzincan ve çevresinde ise aralıklı kar yağışı bekleniyor.
Yetkililer, buzlanma ve don olayının yanı sıra sabah ile gece saatlerinde pus ve yer yer sis görülebileceğini açıkladı. Özellikle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği ifade edilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
Bölge genelinde beklenen buzlanma ve don olayına karşı, vatandaşların ve sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmalarının gerekliliği vurgulandı.
Bölgede yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğu belirtildi. Yetkililer, vatandaşların bu konuda gerekli tedbirleri almaları konusunda uyardı.