google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Kar Hayatı Felç Etti
Iğdır'da dün geceden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Şehir genelindeki yoğun kar nedeniyle 57 köy yolu, toplam 315 kilometrelik hat üzerinde ulaşıma kapandı.
Ekipler Aralıksız Çalışıyor
Iğdır İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan yolları açmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sabah saatlerinde yürütülen çalışmalar sırasında, Alibeyköy'den Iğdır şehir merkezine gelmeye çalışan bir yolcu minibüsünün, yoğun sis ve kar nedeniyle şarampole devrildiği ihbarı alındı.
Minibüs ve Yolcular Kurtarıldı
Olay yerine sevk edilen ekipler, hummalı bir çalışma sonucu minibüsü bulunduğu yerden çıkararak yolu yeniden güvenli hale getirdi. Kazada minibüste bulunan 8 yolcunun sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.
Muhtar: "Büyük Kazayı Ucuz Atlattık"
Alibeyköy Muhtarı Ali Turgut, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Alibeyköy'den şehir merkezine doğru gelirken yoğun sis ve kar nedeniyle görüş mesafemiz düştü. Bir anda yolu şaşırdık ve aracımız şarampole yuvarlandı. Çok şükür, araçta bulunan yolcularımızda herhangi bir yaralanma olmadı. Büyük bir kazayı ucuz atlattık" ifadelerini kullandı. Muhtar Turgut, İl Özel İdaresi ekiplerine de teşekkür etti.
Yetkililerden Uyarı
Yetkililer, vatandaşları olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları konusunda uyardı.