google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Hakkari'de etkili olan yoğun kar yağışı, sağlık hizmetlerini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kent genelinde hastalar zor şartlar altında hastanelere ulaştırılmaya çalışılırken, Karşıyaka Mahallesi'nde yaşlı bir hastayı almaya giden ambulans da yolda kaldı.
Ambulansın ilerleyemediği yönündeki ihbar üzerine Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri derhal olay yerine intikal etti. Ekiplerin yoğun çabayla yolu temizlemesi sonucunda, ambulans yeniden hareket kabiliyeti kazandı.
Yolun açılmasının ardından sağlık ekipleri, yaşlı hastayı evinden alarak herhangi bir aksaklık yaşanmadan güvenli bir şekilde hastaneye ulaştırmayı başardı.
Öte yandan, Hakkari'nin birçok mahallesinde belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.