google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 13.01.2026 09:05

Güzeldere menderesleri kar manzarasıyla büyülüyor

Facebook Twitter Linked-in

Karla Kaplanan Bir Doğa Harikası

Bitlis'in Tatvan ile Hizan ilçelerini birbirine bağlayan kara yolu üzerinde yer alan Güzeldere menderesleri, etkili kar yağışıyla birlikte adeta kartpostallık manzaralara sahne oldu. Beyaza bürünen dağlar arasında kıvrıla kıvrıla uzanan menderesler, doğaseverlerin ve sürücülerin ilgisini çekti.


Kışın Büyüsü Vadide

Karla kaplanan vadide ortaya çıkan eşsiz görüntüler, bölgenin doğal güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Önemli kış turizm destinasyonlarından olan Bitlis ve ilçeleri, etkili kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanarak kartpostallık görüntüler oluşturdu.


Her Mevsim Ayrı Bir Güzellik

Özellikle Tatvan-Hizan yolu üzerinde bulunan ve her mevsim ayrı bir güzellik sunan Güzeldere Vadisi'ndeki menderesler, şimdilerde etkisini artıran kar yağışıyla birlikte büyüleyici manzaralar oluşturuyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —