google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile birlikte Vali Hamza Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.
3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Tuncay Altuğ'un da eşlik ettiği ziyarette Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve ardından beraberindeki heyet ile birlikte Valilik makamına geçtiler.
Vali Hamza Aydoğdu ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile Valilik Makamında bir süre görüşen Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve beraberindeki kuvvet komutanları, görüşmelerin ardından Valilik binasından ayrıldılar.