google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 26.11.2025 11:12

Hasan Pulur Erzurum'da Anılacak

Facebook Twitter Linked-in

Bir Ömrün Hikayesi

Türk basınının duayen ismi Hasan Pulur, memleketi Erzurum'da "Olayların ve İnsanların Peşinde Bir Ömür" konulu toplantıyla Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda 28 Kasım Cuma günü saat 14:30'da anılacak.

Kurumsal İşbirliği

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı, Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin birlikte hazırladıkları program panel şeklinde sunulacak.

Panelist Kadrosu

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raci Taşçıoğlu'nun moderatörlüğünü yapacağı panele, Prof. Dr. Hakan Temiztürk, Doç. Dr. Aslı Köseoğlu ve Gazeteci Yazar Kadir Sabuncuoğlu panelist olarak katılacak.

Vefa Çağrısı

Er-Vak Başkanı Erdal Güzel, Erzurum'un yetiştirdiği değerli şahsiyetleri anma toplantılarıyla hatırlatarak bir vefa örneği gösterdiklerini belirterek bu seferde Türk basınının önemli isimlerinden Erzurum'un Pulur Köyü'nden Hasan Pulur'u "Olayların ve İnsanların Peşinde Bir Ömür" konusuyla anacaklarını ifade ederek, tüm Erzurumluları ve Hasan Pulur okuyucularını 28 Kasım Cuma günü saat 14:30'da Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda yapacakları anma toplantısına davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —