google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Seza Çimento Elazığspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 23. haftasında oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşı deplasmanı için İstanbul'a doğru yola çıktı. Takım, kritik lig maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayarak hareket etti.
Üç haftalık cezasını dolduran tecrübeli futbolcu Ömer Çakı, teknik direktör Adem Çağlayan'ın takdiriyle yeniden 21 kişilik kafileye dahil edildi. Çakı'nın dönüşü, takım için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.
Teknik ekip tarafından belirlenen kafilede Halil İbrahim Sönmez, Sakıb Aytaç, Sertaç Çam, Furkan Köse ve Mikail Koçak gibi isimlerin yanı sıra Süleyman Özdamar, Ercan Coşkun, Mehmet Yılmaz ve Maksut Taşkıran da yer alıyor. Samed Ali Kaya, Enes Soy, Hakan Yavuz, Çağlayan Menderes, Muhammet Ömer Çakı, Fuat Bavuk, Erkan Eyibil, Haluk Mustafa Tan, Kerem Şenyüz, Ali Altınöz, Yusuf Ayaz ve Yasin Arda Midiliç de İstanbul seyahatine katılan diğer futbolcular oldu.