google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 12.02.2026 01:44

Keşan'da vatandaş yıpranan bayrağı yeniledi

Facebook Twitter Linked-in

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Yenimescit Mahallesi'nde, belediyeye ait bir halı sahada bulunan Türk bayrağının yıpranmış hali mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Uzun süredir bakımsız durumda olan bayrakla ilgili herhangi bir yenileme çalışması yapılmamıştı.

Vatandaşın Duyarlı Hareketi

Duruma kayıtsız kalmayan Hayati Yazıcı isimli bir vatandaş, kendi imkanlarıyla temin ettiği yeni Türk bayrağını göndere çekti. Yazıcı, yıpranmış bayrağı indirerek yerine yenisini astı.

Mahalleden Takdir ve Teşekkür

Yazıcı'nın bu davranışı mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle sakinleri, bayrağın manevi değerine vurgu yaparak, bu tür konularda daha hassas davranılması gerektiğini ifade etti. Duyarlı davranışı nedeniyle Hayati Yazıcı'ya teşekkür edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —