google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 31.12.2025 10:07

Diyadin'de Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime Bir Gün Ara Verildi

Facebook Twitter Linked-in

Hava Koşulları Eğitimi Durdurdu

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi. İlçe genelinde yoğun kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava etkisini sürdürürken, öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği göz önünde bulundurularak bu karar alındı.

Ulaşım Riskleri ve Alınan Önlem

Yetkililerden yapılan bilgilendirmeye göre, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar ve hava şartlarının oluşturabileceği riskler nedeniyle tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim-öğretime ara verildi. Kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde etkisini artırdığı, bazı bölgelerde buzlanmanın ulaşımı zorlaştırdığı belirtildi.

Sahada Devam Eden Çalışmalar

Ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğü ilçede, hava koşullarının seyrine göre yeni değerlendirmelerin yapılacağı ifade edildi. Vatandaşların ve sürücülerin dikkatli olmaları, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —