google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 14.11.2025 16:00

Digor'da Çok Amaçlı Kültür Evi Hizmete Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Kültür Merkezi

Kars'ın Digor ilçesi Şirinköy'de yapımı tamamlanan "Çok Amaçlı Kültür Evi", düzenlenen törenle hizmete açıldı. Köy halkının kültür, sanat ve sosyal faaliyetlerde bir araya gelebileceği yeni merkez, geniş kullanım alanlarıyla dikkat çekiyor.

Protokol Katılımı

Açılış törenine Kaymakam Ahmed Tayyip Kahraman, ilçe protokolü, kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından kültür evini gezen davetlilere, bina içerisinde yer alan çok amaçlı salon, kurs ve etkinlik alanları hakkında bilgi verildi.

Sosyal Yaşama Katkı

Kültür evinin Şirinköy'ün sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağı kaydedildi. Kültür Evi'nde sanat kursları, aile eğitimleri, gençlik etkinlikleri, toplantılar ve kültürel programların düzenleneceği bildirildi.

Vatandaş Memnuniyeti

Vatandaşlar ise köyde böyle bir merkezin açılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, kültür evinin özellikle gençlere yeni fırsatlar sunacağına dikkat çektiler. Açılış programı, ikramlar ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —