google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 22.01.2026 09:44

Çıldır Gölü'nde Buz Festivali Öncesi Ağ Çekme Etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

Festival Coşkusu Buz Üzerinde Başladı

Ardahan'da Çıldır Gölü Kristal Buz Festivali'ne hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yüzeyi tamamen buz tutan gölde, daha önce kırılarak atılan balık ağlarının toplanması, protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Protokolden Davet

14 Şubat'ta yapılacak olan Çıldır Gölü Kristal Buz Festivali öncesinde, Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Kaymakam Barış Aytürk ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, balık ağı çekme etkinliğine katılarak vatandaşları festivale davet etti.

Vali Çiçekli'den Coğrafyanın Güzelliğine Vurgu

Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, "Güzel özel bir coğrafya. Yazı güzel kışı ayrı güzel. Ağ çekme etkinliğine katılalım istedik. Çok da bereketli oldu. Herkesi buraya bekliyoruz. Ben de keşfediyorum, gelin hep birlikte buraları keşfedelim" dedi.

Başkan Azizoğlu'nun Çağrısı

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ise, "Donmuş Çıldır Gölü üzerindeyiz. 14 Şubat'ta düzenleyeceğimiz festivale tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" diyerek çağrısını yineledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —