google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Elazığ'da 28 yıldır esnaflık yapan kuaför Serkan Yılmaz, çalışma yöntemiyle dikkat çekiyor. 40 yaşındaki Yılmaz, tıraş hizmeti verdiği esnada aynı zamanda mikrofon kullanarak şarkı söylüyor. Karaoke ve mini konser formatında geçen tıraş süreci, dükkana gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Tıraş esnasında mikrofonu eline alan Yılmaz, pop ve rock türündeki eserlerle müşterilerine keyifli bir eşlik sunuyor.
Mesleki yaklaşımını ve motivasyonunu aktaran Kuaför Serkan Yılmaz, "28 yıldır bu mesleğin içindeyim ve 40 yaşındayım. Ben mesleğimi sevmiyorum, mesleğime aşık bir insanım. İşimi büyük bir sevgiyle yapıyorum. Bunun yanı sıra şarkı da söylüyorum, insanların sıkılmamasını, daha mutlu olmasını istiyorum. Müşterilerimin mutluluğu benim için her zaman ön plandadır" dedi. Yılmaz, müşterilerini mutlu etmek için elinden geleni yaptığını ve meşhur kahvesiyle de onları ağırladığını ifade etti.
Uzun yıllardır aynı adresten hizmet alan müşterilerden Emir Karagöl, "Buraya geldiğimde hayat enerjim artar. Görmüş olduğunuz üzere, şarkı eşliğinde keyifli bir tıraş oluyoruz. Millet Mozart dinler, ben Serkan abimi dinlerim" şeklinde konuştu. Bir başka müşteri ise kuaförün geniş bir repertuvara sahip olduğunu belirterek, "Serkan abi sadece bir kuaför değil. Aynı zamanda Türkçe pop da söylüyor, rock da söylüyor. Hatta Cem Karaca bile söyledi" diyerek hizmetin farkını vurguladı.