google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 07.02.2026 17:56

Bakan Tekin, vefat eden öğretmenin ailesini ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Acılı Aileye Taziye Ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde camdan düşerek vefat eden öğretmen Ülkühan Atmaca'nın ailesini Palandöken ilçesindeki evinde ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Üzücü Bir Kaza

Mecidiye Anadolu Lisesi Okul Müdürü Savaş Atmaca'nın eşi ve aynı zamanda Palandöken ilçesi İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Ülkühan Atmaca, evinin balkonunda camları temizlerken 3. kattan düşerek yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Ülkühan Atmaca, Erzurum Şehir Hastanesinde vefat etmişti.

Cenaze Töreni

Ülkühan öğretmenin cenazesi 31 Ocak 2026 Cumartesi günü ikindi namazını müteakip Yeni Asri Mezarlıkta defnedilmişti.

Yeni Okul İncelemesi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, daha sonra Palandöken ilçesinde yapımı tamamlanan ve eğitime açılacak olan Yunusemre İlkokulu'nu gezdi ve öğretmenlerle bir araya geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —