QNET, Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımımızın Sponsoru Oldu


SPOR 2.12.2019 20:53:00 0
QNET, Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımımızın Sponsoru Oldu

Spor Kulübü olma misyonuyla voleybol başta olmak üzere 9 farklı spor branşında faaliyet gösteren; geçmişten bugüne yaptığı yatırımlar, ulusal ve uluslararası anlamda hayata geçirdiği ilklerle voleybolu ülke sporumuzda önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçemiz ile 21 yıllık geçmişiyle Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

 

Girişimciliği güçlendirme misyonuyla hareket eden; aitlik, azim, sabır ve heyecan gibi ortak değerler taşıdığına inandığı sporu ve sporcuları her zaman destekleyen QNET, bu anlaşma doğrultusunda Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemizin, Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımının forma kol sponsoru oldu.

 

İki markanın da ekip çalışması, kararlılık, mükemmele olan bağlılıklarıyla başarıyla ulaşarak alanlarında lider konumda olduklarını belirten QNET Türkiye Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik Fenerbahçe ile kurdukları sponsorluk iş birliğinden dolayı gurur duyduklarını söyledi.

 

2018-19 sezonunda Kupa Voley’i ve Efeler Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayarak kulübümüze çifte kupa sevinci yaşatan Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol takımımız, bu başarılarının ardından CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etmişti.

 

Formamızı başarıyla temsil eden Erkek Voleybol Takımımızın yeni sponsoru QNET’e ailemize hoş geldiniz diyor; anlaşmanın kulübümüz ve QNET için başarılı bir iş birliği olmasını temenni ediyor, Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımımıza hedeflerimiz yolunda şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA