Mardin Midyat Meclisi'nde Yılın İlk Oturumu Gerçekleşti

Mardin Midyat Meclisi

Midyat Belediye Meclisi, 2026 yılının ilk olağan toplantısını Başkan Veysi Şahin başkanlığında tam katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda ilçenin kalkınmasına yönelik önemli gündem maddeleri ele alındı ve şeffaf belediyecilik vurgus

Midyat Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen ocak ayı olağan toplantısında, ilçenin geleceğine yönelik önemli gündem maddeleri masaya yatırıldı.

MARDİN (İGFA) - Midyat Belediyesi, 2026 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Veysi Şahin başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Veysi Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan ve meclis üyelerinin tam katılım gösterdiği oturumda, yeni yılın huzur ve hizmet dolu geçmesi temennisinde bulunuldu.

Toplantı ardından açıklamalarda bulunan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, şeffaf ve katılımcı belediyecilik vurgusu yaparak, "Yeni yılın ilk toplantısı olan Ocak ayı olağan Belediye Meclis Toplantısını, meclis üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Alınan kararların, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Midyat’ın kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için meclisimizle el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da direğe çarpan araç karşı şeride geçti: 4 yaralı
Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara
Elazığ'da Buzlanma Tırı Savurdu: Kamera Direnine Çarpma Anı
Karlıova'da Kar Tatili: Eğitime 1 Gün Ara
Malatya Hekimhan'da ev yangını: Konut kullanılamaz hale geldi
Haberi Sesli Oku