DGF ve DAGC’den Vali Çiftçi’ye iade-i ziyaret

DGF ve DAGC’den Vali Çiftçi’ye iade-i ziyaret

DGF ve DAGC’den Vali Çiftçi’ye iade-i ziyaret

Merkezi Erzurum’da bulunan Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (DGF) ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) yönetimi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye iade-i ziyarette bulundu.
Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı İrfan Tarakçıoğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez ile Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Kılıçoğulları, Soner İstanbulluoğlu, Talip Akpınar, Ertaç Koçak, Mesut Gülrek ve Orhan Bozkurt; Vali Mustafa Çiftçi ile bir araya geldi.
Ziyarette DGF ve DAGC yönetimi Vali Çiftçi’ye "Erzurum’a yaptığı hizmetler ve basına katkıları" sebebiyle bir plaket sundu, görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası Vali Mustafa Çiftçi, DGF ve DAGC yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Iğdır’da "uyuşturucu" operasyonu: Makatından 130 gram uyuşturucu çıktı
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları "Kampüse hoşgeldiniz" dedi
Malatya’da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’na özel ödül
Afetten etkilenen gençler için ’Aile ve Medya Bilinci’ paneli düzenlendi
Haberi Sesli Oku