DUYURULAR

DUYURULAR Haberleri

CANAN CEYLAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

.


DUYURULAR 8.07.2022 20:39:00 0
CANAN CEYLAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CMC Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, TÜRKBİRKON Türk Dünyası ve Uluslararası İş Dünyası Yatırım Birliği Konfederasyonu Kadınlardan Sorumlu Başkanı ve Emir Çakabey Denizcilik İhtisas Üniversitesi mütevelli heyeti ve icra kurulunda görevli İş İnsanı Canan Ceylan Kurban Bayramının tüm Türkiye’de sağlık mutluluk ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan CMC Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, TÜRKBİRKON Türk Dünyası ve Uluslararası İş Dünyası Yatırım Birliği Konfederasyonu Kadınlardan Sorumlu Başkanı ve Emir Çakabey Denizcilik İhtisas Üniversitesi mütevelli heyeti ve icra kurulunda görevli İş İnsanı Canan Ceylan şu düşünceleri paylaştı:
" Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan Kurban Bayramı ile paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini bir kez daha hatırlıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılan, akrabalık bağlarının güçlendiği bu eşsiz manevi atmosfere girerken temennimiz, içinde bulunduğumuz zor zamanları geride bırakmak ve gelecek bayramları sevdiklerimizle hep birlikte sağlık içinde geçirmektir. Bayramlarımız, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevginin, saygının geliştiği müstesna günlerdir.
Bu çerçeveden bakıldığında, Türkiye'nin önündeki önemli sorunların başında kökleşmiş siyasi sorunlarının çözümünde diyalogun sonuna kadar canlı tutulması ve demokrasinin derinleştirilmesi, hukuk devleti değerleri içinde kalınması gelmelidir. Türkiye, cumhuriyetin kuruluşundan bugüne dek hiç ayrılmadığı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının önderliğinde başlatılan çağdaş uygarlık seviyesine çıkma ana hedefinin ancak çağdaş uygarlık standartlarında bir devlet ve toplum yapısıyla hayata geçirilebileceği asla unutulmamalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın, dünya üzerindeki savaşların sona ermesine vesile olmasını diliyor, sağlık, bolluk ve mutluluk içinde hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun belki yorgun ancak yine de mutlu ve umutlu, sevgi dolu ve sağlıklı nice bayramlar geçirmeyi diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım."


SPOR


GÜNDEM

Valilik ve Büyükşehir himayelerinde dev istihdam fuarı kapılarını açıyor.  
İstanbul Büyükşehir'in yurtlarında spor şöleni
İzmit Belediyesi ibadethaneleri pırıl pırıl yapmaya devam ediyor
Uysal, ‘Her türlü tasarruf tedbirini uyguluyoruz’
İsrail'in ABD ilişkisi Orta Doğu'da tahribatı artırıyor

SON DAKİKA