DUYURULAR

DUYURULAR Haberleri

BAŞKAN KARIŞ'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

.


DUYURULAR 8.07.2022 19:23:00 0
BAŞKAN KARIŞ

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Mersinli hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti. Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında huzur dolu, barış dolu bir Kurban Bayramı’na daha “merhaba” diyeceklerini belirten Başkan Karış, "Karşılıklı saygı ve sevgiyi yücelten bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı bir bayram diliyorum."dedi.

BAYRAM SEVGİYİ PEKİŞTİRMEKDİR

Kurban Bayramı'nın sorumlulukların farkına varılmasını sağladığını kaydeden Başkan Karış, "İnsan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek yaşamayı bizlere hatırlatmanın yanı sıra merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri barındırmaktadır. İnsanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bayram günleri, toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir. Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır."diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Kurban Bayramı'nın  sağlıklı, mutlu günlere vesile olmasını, ülkeye ve dünyaya huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulunan Başkan Karış, "Tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Mersinli hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Allah milletimizin birliğini, beraberliğini, devletimizin kudret ve şefkatini daim eylesin. Mübarek Kurban Bayramını muhabbetimizin derinleşmesini vesile kılsın. Allah’a emanet olunuz."şeklinde konuştu.


SPOR


GÜNDEM

Valilik ve Büyükşehir himayelerinde dev istihdam fuarı kapılarını açıyor.  
İstanbul Büyükşehir'in yurtlarında spor şöleni
İzmit Belediyesi ibadethaneleri pırıl pırıl yapmaya devam ediyor
Uysal, ‘Her türlü tasarruf tedbirini uyguluyoruz’
İsrail'in ABD ilişkisi Orta Doğu'da tahribatı artırıyor

SON DAKİKA