BAŞKAN CAVİDAN DEMİRAĞ: BAYRAMLAR MİLLETİMİZİN EN GÜZEL GÜNLERİDİR

.


DUYURULAR 8.07.2022 20:40:00 0
BAŞKAN CAVİDAN DEMİRAĞ: BAYRAMLAR MİLLETİMİZİN EN GÜZEL GÜNLERİDİR

BAŞKAN DEMİRAĞ: BAYRAMLAR MİLLETİMİZİN EN GÜZEL GÜNLERİDİR


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve Mersin Kadın Gücü grubu sözcüsü İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve Mersin Kadın Gücü grubu sözcüsü İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, mesajında, hoşgürü vurgusu yaparak, dostlukların güçleneceği bir bayram diledi. Bayramda tüm kırgınlıkların unutulmasını temenni eden Başkan  Demirağ, "Sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel günleridir."

"BAYRAMLARI FIRSAT OLARAK GÖRMELİYİZ"

Yaşanılan bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Demirağ, "Kardeşlik duygularını daha da güçlendirerek bu bağları korumalı bayramları birbirimizi kucaklamak için fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı en özel günlerdir. Tüm bu duygu, düşünceler ile Türkiye’nin mutlu, huzurlu ve barış içinde bir Kurban Bayramı geçirmesini diliyor, yaşayacağımız bu bayram coşkusunun aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını canı gönülden temenni ediyorum."şeklinde konuştu.


SPOR


GÜNDEM

Valilik ve Büyükşehir himayelerinde dev istihdam fuarı kapılarını açıyor.  
İstanbul Büyükşehir'in yurtlarında spor şöleni
İzmit Belediyesi ibadethaneleri pırıl pırıl yapmaya devam ediyor
Uysal, ‘Her türlü tasarruf tedbirini uyguluyoruz’
İsrail'in ABD ilişkisi Orta Doğu'da tahribatı artırıyor

SON DAKİKA