google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 01.01.2026 09:49

60 Yıllık Uçak Tutkusuna Havayolu Şirketinden Jest

Facebook Twitter Linked-in

Bir Hayalin Maketlerdeki Yansıması

Elazığ'da yaşayan 73 yaşındaki Atilla Demirbaş, devre kaybı nedeniyle pilot olamayınca, çocukluk yıllarından itibaren tutkusunu uçak maketleri biriktirerek sürdürdü. Baba mesleği baharatçılıkla uğraşan Demirbaş, ilk maketini 1966'da edindi ve yaklaşık 60 yılda 300'ü aşkın maket uçağa sahip oldu.

Havayolundan Koleksiyona Anlamlı Katkı

Demirbaş'ın geniş koleksiyonunu gören A Jet, kendisine iki adet maket uçak göndererek anlamlı bir jestte bulundu. Aldığı hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşayan Demirbaş, "İnanın beni alıp 1960'lı yıllardaki çocukluğuma götürdünüz. Bu mutluluğu tarif etmek kolay değil" diyerek duygularını ifade etti.

"Havada Uçan Her Şey Benim İçin Makbul"

Kendisine gönderilen hediyeler için teşekkürlerini sunan Demirbaş, "Öncelikle bu hediyeleri bizlere layık görüp gönderen kuruluştaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Havada uçan her şey benim için en makbul değerdir. Bu modeller de koleksiyonuma mutlaka eklendi" dedi.

Tüm Havacılık Emekçilerine Selam

Konuşmasının devamında A Jet yetkililerine ve tüm sektör çalışanlarına teşekkür eden Demirbaş, "A Jet uçakları yıllarca Türk hava sahasında uçtu, hala da uçmaya devam ediyor. Başta kaptan pilotlarımız olmak üzere, kabin ekiplerimize, yer hizmetlerinde çalışan tüm emekçilere Elazığ'dan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —